074 - 312 113 23

Ekholmsvägen 39B
127 48 Skärholmen

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Varmt välkommen att kontakta oss!

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att skicka en e-post till info@frusofie.se eller genom att slå oss en signal. Du är självklart också välkommen att komma förbi restaurangen så gör vi vårt bästa för att svara på dina frågor!

 

Öppettider

Måndag-fredag: 11.00-19.00
Lördag: 12.00-21.00
Söndag: 12.00-20.00

 

Hitta till oss

Du hittar oss i Skärholmen efter Södertäljevägen (E4/E20). Åk mot Skärholmen T-banestation så ser du oss. Du är självklart också välkommen att ringa oss om du inte hittar, så guidar vi dig rätt!

 

Boka bord?

Vi erbjuder ingen bordsbokning under Dagens Lunch. På vardagar brukar man vanligtvis inte behöva boka bord, men vill man vara säker så ska man givetvis göra det. Helger kan det vara mer fullbelagt och det kan vara bra att boka bord några timmar i förväg. För större sällskap rekommenderar vi alltid bordsbokning.

 

Synpunkter?

Vårt mål är att du ska njuta av din matupplevelse. Vi arbetar ständigt med att bli ännu bättre, och vi vill gärna veta vad du tycker om oss, och om du har några förslag, tips eller idéer som du skulle vilja se i vår restaurang. Tveka inte att kontakta oss med dina synpunkter!