074 - 312 113 23

Ekholmsvägen 39B
127 48 Skärholmen

Mer frukt!

Om du har ätit hos oss på Fru Sofie så vet du att vi har en ganska imponerande grönsaksbuffé fylld av färska grönsaker. Vi handlar alltid grönsaker efter säsong, vilket innebär att innehållet i vår grönsaksbuffé skiftar under året. Vissa grönsaker har vi förstås alltid med, men vi tycker om att handla smart och grönsaker är ju dessutom som godast då de är i säsong, så vi försöker att följa det i så stor utsträckning vi kan. Och det är också något som våra matgäster uppskattar mycket.

 

Nu ska vi dessutom börja erbjuda mer frukt i vår grönsaksbuffé. Det är ju inte bara grönsaker som är gott att äta till maten utan även frukt, och många uppskattar också att kunna ta sig en bit frukt efter maten, istället för en kaka eller kanske som ett komplement. Vi är väldigt lyhörda för våra gästers önskemål och frukt har varit en sak som har efterfrågats. Därför tycker vi att det är otroligt roligt att vi nu kan bemöta det önskemålet och börja fylla vår grönsaksbuffé med mer frukt!

 

Precis som vi gör med våra grönsaker så kommer vi att fokusera på att erbjuda ekologisk frukt till våra gäster. Det är viktigt för oss att handla ekologisk i den mån det går, och vi är väldigt glada att vi får så fin respons från våra matgäster angående detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *