074 - 312 113 23

Ekholmsvägen 39B
127 48 Skärholmen

Om restaurangen

vin-bröd

Fru Sofie såg dagens ljus år 2014 och har sedan dess bjudit sina besökare på modern husmanskost på svenskt manér. Grundaren bakom restaurangen är Sofie Edström som har många års erfarenhet av att jobba inom restaurang och som tack vare sin kärlek till husmanskost bestämde sig för att öppna en restaurang som fokuserar just på husman.

Varför husmanskost?

Husmanskost är ordentlig mat som många människor tycker om. Att gå ut på restaurang behöver inte betyda att man måste äta något exotiskt eller avancerat. Många gånger vill man bara ha en måltid som är god, vällagad och som man känner igen. Man vet vad man får när man beställer husman. Det finns inte så många överraskningar, och det är det som är en stor del av charmen med husmanskost. Det har varit ett vinnande koncept i många år, och det finns det ingen anledning att ändra på!

Ett engagemang för miljön

Fru Sofie är en restaurang som i så stor utsträckning som möjligt försöker använda sig av ekologiska råvaror i matlagningen. Närodlat och närproducerat premieras också, samt grönsaker efter säsong. Engagemanget för miljön är för oss ett självklart val i dagens samhälle. Det är upp till var och en att ta ett eget och ett gemensamt ansvar för miljön, och därför tänker vi klimatsmart i allt från maten vi serverar till transporter, vilken el vi har i restaurangen, hur vi hanterar vårt avfall och hur vi kan göra för att minimera slöseri.

Vi lyssnar!

Vi hade inte kommit dit vi är idag utan våra fantastiska kunder, och därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på våra kunders önskemål, tips och idéer om förbättringar. Det kan vara allt från vår meny till våra öppettider eller något vi kan göra för att bli ännu mer klimatsmarta. Tveka inte att kontakta oss! Kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss.