074 - 312 113 23

Ekholmsvägen 39B
127 48 Skärholmen

Vi älskar vår personal!

Jag pratar ofta om hur viktiga ni, våra kunder, är för oss, men lika viktiga är förstås vår underbara personal. Utan personal, ingen restaurang. Och det är tack vare att vår personal lägger ner hjärta och själ i att laga fantastiskt god mat som Fru Sofie kan välkomna er, kunderna, hit till restaurangen om och om igen.

Att jobba på Fru Sofie innebär inte bara att man ska dyka upp i tid och kunna laga mat eller servera. Det innebär att man är en del av en grupp som delar samma värderingar och som strävar åt samma håll. Det är viktigt för mig att mina anställda tar restaurangens kärna på allvar – att vi tänker på miljön i både de större och de mindre valen som vi gör, att vi är lyhörda för våra kunder och försöker ge dem en bra helhetsupplevelse från att de kliver in i restaurangen tills de lämnar bordet och går ut, och att vi brinner för att laga husmanskost med kärlek, rena råvaror och ett glatt humör.

silversmycketFör att visa min personal hur viktiga de är för mig hittar vi ibland på roliga saker tillsammans, som till exempel att gå och bowla eller ha en grillkväll där jag står för matlagningen. Min senaste kärleksförklaring till personalen är ett silversmycke, närmare bestämt en berlock från Björg som jag beställde från www.blingit.se som det står ”you are going to make it” på. Helt enkelt för att jag vill visa att jag tror på min personal och för att jag tycker att uppmuntran är viktigt. Det ska vara lika trevligt i köket som i matsalen på min restaurang!

Vill du jobba hos oss?
Just nu söker vi en ny kock, och om du känner att arbetsplatsen som jag nyss har beskrivit känns som ett ställe som du skulle kunna tänka dig att jobba på, och du känner att du delar våra värderingar och känner att du skulle komplettera oss bra så är du varmt välkommen att skicka ett mail till rekrytering@frusofie.se och skriva lite om dig själv, vem du är och vad du har gjort tidigare. Personlig lämplighet är viktigast för oss, men bra meriter och referenser är förstås ett plus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *